O nama

Beton Solution Stara Pazova

Radnja za proizvodnju betonskih proizvoda za građevinarstvo "Beton Solution" osnovana je 10. jula 2012. godine sa sedištem u Staroj Pazovi u ulici Partizanska 59, a sa ciljem da kupcima ponudimo betonske proizvode vrhunskog kvaliteta po što povoljnijim cenama. Naša primarna delatnost je proizvodnja i prodaja šupljih betonskih blokova za zidanje temelja, nosećih i pregradnih zidova objekata. U našoj ponudi trenutno se nalaze betonski blokovi dimenzija 20*20*40cm i 12*20*40cm, a nešto kasnije planiramo i proširenje palete naših proizvoda.

Iako samo radnja koja je na samom početku svog poslovanja, trudimo se da ispunimo sve zahteve tržišta kako bismo bili konkurentni sa ostalim proizvođačima. Naši proizvodi izrađuju se na novoj hidrauličnoj vibro presi koja garantuje izradu blokova čije dimenzije i oblik moraju da zadovoljavaju sve norme modernog građevinarstva. Maksimalni proizvodni kapaciteti naše prese za jedan radni dan su izrada oko 1200 blokova dimenzija 20*20*40cm ili 1600 blokova dimenzija 12*20*40cm. Naši trenutni proizvodni kapaciteti su manji od mogućnosti same prese, ali nam i tako smanjeni kapaciteti omogućavaju proizvodnju 9.600 blokova dimenzija 20*20*40cm ili 15.500 blokova dimenzija 12*20*40cm na mesečnom nivou. Da bismo ispoštovali sve kupce, trudimo se da na lageru uvek imamo dovoljne količine blokova, kako bi kupcima omogućili da se na licu mesta uvere u kvalitet naših proizvoda i da traženu robu preuzmu kad god to njima odgovara.

Naš primarni cilj je da u što skorijoj budućnosti stvorimo uslove za proizvodnju betonskih blokova maksimalnim kapacitetima, a kasnije i da proširimo paletu svojih proizvoda kako bi naši kupci mogli da kupe sve betonske proizvode na jednom mestu. Pored proširenja proizvodnje, jedan od glavnih zadataka nam je i obezbeđivanje sopstvenog prevoza kako bismo bili u mogućnost da svojim kupcima isporučimo robu u najkraćem mogućem roku.